Brevduer på småbruket

At mange i Norge drømmer om et småbruk er det liten tvil om, men har du noen gang tenkt på hva du skal bruke denne eiendommen til? Vi må jo naturligvis slå et slag for brevduene som vi liker så godt, og har du et småbruk vil jo dette være helt perfekt for å dyrke denne fantastiske hobbyen!

Men hvorfor er det slik at folk faktisk søker om boliglån for å realisere denne drømmen? I en interessant artikkel i Aftenbladet er det en dame som står frem med sin historie og som forteller hva det var som gjorde at hun og familien kjøpte et småbruk på Finnøy i Rogalands-traktene.

Hun hatt en drøm om dette i flere tiår, men til slutt valgte de å realisere denne drømmen etter at hun klarte å overtale mannen til dette. Hun ønsket seg mer rom, mer tid og rett og slett et roligere liv.

Følgende sto å lese i artikkelen:

Hvordan føles det å ha drømt om noe så lenge, og så endelig ha realisert det?

– Det er fantastisk. Jeg kjenner det gir en energi og at jeg er der jeg skal være. Plutselig kan jeg realisere mange av de andre tingene jeg har drømt om. I jobben min møter jeg mange som er utbrente. De tror de må leve det travle livet. Men det å følge noe du brenner for er så tilfredsstillende og viktig for å få energi

Disse uttalelsene er det nok mange som deler med henne og nettopp dette med det travle livet er det nok mange som sliter med å forholde seg til. Men, det er altså mulig å leve et stille og rolig liv i mer landlige omgivelser. Det behøver ikke å gå så fort! Bor man på landet har man så stor plass som man bare vil og man kan dyrke en hvilken som helst hobby – som for eksempel brevduer!